Resultats i Crònica IV Rogaine d’Osona

Aquest diumenge es va celebrar a St. Bartomeu del Grau una de les Rogaines més interessants i atípiques (sinó la que més) del circuit de curses de la Copa Catalana d’enguany.

Era molt important traçar una bona estratègia per aconseguir el màxim de punts possibles, doncs era evident que ni l’equip més fort de la graella podria visitar totes les fites (50  amb un total de 315 punts). Això donava un ventall molt ampli de possibilitats, aprofitades al màxim per cadascun dels equips. El terreny era físicament molt exigent, amb forts desnivells i  orogràficament complicat a l’hora d’anar cosint les fites. Calia llegir molt bé les corbes de nivell per minimitzar el desgast físic i treure partit dels milers de corriols i camins que cosien aquests paisatges fantàstics.

Van ser sis hores d’estratègia, de bona interpretació dels relleus i, sobretot, de molt bona forma física….Al final, però, l’equip de veterans mixte del Vic “Picafites” compost per la Clara Pañella i en Jordi Armengol van fer 2ons de la seva categoria amb un total de 115 punts, molt treballats.
Els campions absoluts van ser l’equip “Fuby Team” compost per en Tommy Tolkko i en Jaume Folguera amb un total de 214 punts !!

Paral·lelament també es va disputar una rogaine popular de 3h i una cursa d’orientació clàssica. Tan en una com en l’altra hi va haver una molt bona representació de corredors/es de la secció d’orientació. Totes aquestes curses estaven integrades a la IV Fira de natura i muntanya que se celebra cada any a St. Bartomeu del Grau, on es va poder gaudir de la millor artesania i gastronomia locals. Tot un festival!!!

Aquí teniu els resultats i fotos:

RESULTATS