L'equip


Des de l’any 2001 som la Secció d’Orientació de la Unió Excursionista de Vic, l’entitat excursionista present a la capital de la comarca d’Osona des de 1911.

La Secció la formem un grup d’una setantena d’esportistes que gaudim practicant l’esport de les curses d’orientació.

Els orientadors i orientadores de la Secció, de totes les edats, participem regularment a les curses d’orientació que s’organitzen arreu de Catalunya. Sovint també ens desplacem per participar en competicions d’Espanya i també a algunes de l’estranger. El calendari de cada temporada inclou un bon nombre de curses populars i de curses puntuables per competicions oficials: Copa Catalana, Lliga Espanyola, Campionats de Catalunya, Campionats d’Espanya,…

 

Des de la Secció organitzem alguns entrenaments al llarg de l’any que ens permeten millorar la tècnica i la lectura i interpretació dels mapes i així poder aconseguir uns millors resultats a les curses.

Els membres de la Secció també col·laborem en l’organització de diverses curses i d’altres activitats d’orientació per fomentar aquest esport a la comarca.

A més de la vessant esportiva, les curses d’orientació ofereixen una oportunitat única per descobrir el territori, viatjar i compartir-ho amb un grup de gent apassionada d’aquest esport.