Crònica XXVI Trofeo Martin Kronlund

martin1 martin2 martin4

Aquest passat cap de setmana es va celebrar el ” XXVI Trofeto Martin Kronlund “, corresponent al “Campeonato Ibérico de O- Precisión” i que va tenir lloc a la Serra de Guadarrama, en el municipis de Navacerrada i Cercedilla.

Es van disputar dues proves: llarga distància i distància mitja (dissabte i diumenge respectivament).
Els paratges per on van transcòrrer les proves eren força idíl.lics i molt bons per practicar la orientació: técnics i de gran penetrabilitat en general.

Per la cursa de dissabte s’estrenava mapa , amb una escala d’1/10000 on hi havia poc detall en les corbes de nivell, però força acurat en els el.lements que ajudaven a la navegació.
El relleu (a excepció d’una petita part del mapa) era força evident, el que feia molt més fàcil la lectura.
Diumenge la cursa de mitja distància també ho feia en un mapa d’1/10000, amb un terreny similar encara que un xic més brut que el de dissabte.
Tot plegat dos dies perfectes per practicar orientació al cor de la pell de brau, amb un temps excel.lent i amb una temperatura ideal per corre entre boscos, doncs les dues curses es van disputar entre els 1100 i els 1400 metres d’altitud.

Una petita delegació de la Secció d’Orientació de la UE Vic, s’hi van atrevir i van disfrutar d’allò més.
Sobretot per poder gaudir i cel.lebrar en directe la victòria a la cursa de mitja distància d’en XAVIER ARUMÍ en la categoria d’H21A. Destacar també que en la suma dels resultats de les dues proves del XXVI Trofeo Martin Kronlund, en Xavier Arumí va quedar en 4a posició a només 9 segons del 3r classificat i a 15 segons del 2n classificat.

La propera cursa de la Lliga Española es disputarà el proper 3 i 4 d’octubre a Navalcal (Toledo).