Crònica Rogaine del Berguedà

_DSC1186 _DSC1302 _DSC1297 _DSC0976

 

 

 

Quin fred!!!! Va ser el crit de guerra de tots els corredors/es durant la sortida de la cursa de sis hores, a les 9 del matí, d’un llogarret increïble i salvatge, perdut enmig de la Serra de Picancel.
Costava concentrar-se en el recorregut a seguir, mentre totes les extremitats deixaven de tenir sensibilitat i el cos demanava moviment immediat!!!!
Duríssimes les dues curses (de 3 i 6 hores), per un terreny esquerp, ple de puja i baixa, grimpades i desgrimpades, relliscades amb els còdols pefectament rodons i molt gratificant alhora, amb un paisatge increïble, serè, imponent, i que convidava a la descoberta de tots els seus racons, un redera l’altre….
Aquesta darrera prova de la temporada corresponia a la lliga de Rogaine de la Copa Catalana i al Campionat de Catalunya de la mateixa modalitat, i va ser un fi de festa explosiu i vibrant, on l’estratègia va tenir un pes molt important en el desenvolupament dels resultats.
El mapa a escala 1/20000 era força atractiu i molt ben diferenciat entre la part Nord i la Sud. La primera, amb molta puntuación, però molt desnivell i dificultat d’enllaçar algunes de les fites, feia que fos una part esquerpa i lenta. A la part sud, la puntuació no era tant llampant però permetia, un cop guanyada l’alçada, fer unes conexions entre fites més assequibles i ràpides.
Molt interessant els trencaclosques que suposava triar quin camí prendre.
A l’arribada encara quedava un últim dilema….. beguda isotònica o brou?
Magnífica l’organització del nostres amics del Club Esportiu d’Orientació Berguedà, bon mapa, les fites molt ben posadetes ( la puntuació feia honor a la dificultat i duresa de la fita, i cada punt s’havia de suar i força!!!), i per acabar la festa una bona fideuà per recuperar forces.
Una bona colla de Vic’s es van apropar fins aquest racó remot de Catalunya, i tant en les 3 h. com en les 6h. , els resultats van ser espectaculars!!!

 

CURSA DE 6 hores

Mixtes Veterans:

2ns. Clara Pañella/Jordi Armengol PICAFITES
7ns. Jan Esquerra/Mireia Dosil PATA TEAM

Mixtes Seniors:

2ns. Cris Bertran/Jordi Sales ESCOMBROS I DERRIBOS

Dones Seniors:

3es. Blanca Foix/Aida Urgell MINDUNDIS

Homes Seniors:

6ns. Ivan Catllà/Xevi Roura BALES PERDUDES

CURSA DE 3 hores

Mixtes:

1rs. Virginia Güell/Jordi Arumí NA FENT
5ns. Adela Illamola/Juli Serrat PESKLLUNES

Homes:

2ns. David Rodriguez/ Kiko Matas / Ernest Vinyeta CANITEAM

Uns resultats boníssims, doncs va ser un Rogaine molt treballat i amb molta dificultat de puntuar. Un terreny d’aquells on la carrossería pateix de valent!!!

Per acabar la temporada només queda la cursa de relleus per equips que es disputarà el proper 20 de desembre, i on es donaràn els premis a tots els podis de la temporada.
Abans però tenim una cita obligada el proper 6 de desembre a Aiguafreda de Dalt, on es disputarà una cursa popular d’Orientació i que correspon a la lliga del Tass-O, organitzada per la Secció d’Orientació de la UE Vic.
Al final hi haurà coca i xocolata!!!!