Crònica II Cursa Popular de l’Esquirol

20150829_130230[1] 20150829_130138[1]

 

Després d’un mes d’agost on només s’ha pogut gaudir de mundials i europeus d’orientació per tota Europa…. tothom tenia ganes que arribés una de les curses més esperades del calendari…… la cursa popular d’Orientació de l’Esquirol!!!! Organitzada per l’ UE Vic.

Més de 140 persones van poder assaborir amb tota tranquilitat (res a veure amb les 14.000 persones que corren per Europa en els mundials…) de quatre circuits molt variats. interessants i per totes les edats. A més a més, aquesta cursa forma part de la LLiga Nord de curses d’Orientació.

Vam poder gaudir d’un matí radiant i calorós, on tots els corredors/es van haver de suar la cansalada (es notava que tornàvem de vacances…) per completar els circuits corresponents.

El mapa era a escala 1/10000 (a excepció del Corre-Xic…) i els traçadors van saber treure petroli del terreny (metafòricament parlant, es clar… si fos literalment….).
Malgrat ser una cursa popular, durant tot el traçat es va haver de conservar la concentració per tal de no menjar-se algun bucle i passar de la presó directament a la casella de sortida!!!

Els tres primers classificats femenins i masculins dels circuits C1 i C2 van ser:

C1 femení
1a. Annabel Valledor (BO), 2a. Asia Karpelson (ALIGOTS), 3a. Tiina Uotila (ALIGOTS)

C2 femení
1a. Svetlana Gorbatenkoba (NC), 2a. Tatiana Karpelson(ALIGOTS), 3a. Laia Gil (NC)

C1 masculí
1r. Tommi Tolkko (BO), 2n. Igor Gorbatenkov (NC), 3r. Benet Totusaus (BO)

C2 masculí
1r. Sergi Oliveras (ALIGOTS), 2n. Alexander Karpelson (ALIGOTS), 3r. Josep Palau (COC)

No voldria acabar aquesta crònica sense destacar els resultats dels nostres corredors/es a la classificació entre els 10 primers/es per categories corresponent a la Lliga Nord de curses d’Orientació:

C1 masculí
1r. David Rodríguez, 2n. Ivan Catllà, 3r. Jordi Sales, 7è. Juli Serrat, 8è. Jordi Ordeig i 9è. Jordi Bruguera

C1 femení
1a. Cristina Bertran, 4a. Anna Aguilar, 10a. Adela Illamola

C2 masculí
4t. Andreu Grau, 9è. Enric Grau

C2 femení
2a. Maria Forcada, 4a. Clara Pañella,

Les properes curses de la Lliga Nord són els propers 13 de setembre i 25 d’octubre a St. Andreu de Salou i Girona respectivament.