Crònica del Raid d’aventura El Catllar

IMG_20170409_175811 IMG_20170409_201045 P1040030 P1040031

Tarragona m’esborrona!!!! Això cantaven fa mooolts anys uns nois de Constantí i , realment, així vem acabar després d’un trepidant i duríssim raid en terres tarragonines….. amb els pèls de punta.

Magnífica jornada que vem poder disfrutar per la zona del Baix Gaià, amb sortida i arribada al bonic poble d’El Catllar, permanentment vigilat pel seu magnífic castell. . Un terreny molt interessant i ple de possibilitats per un raid, amb molt corriols per córrer tant a peu com en BTT, i amb una proximitat a la Mediteràrrina que fa que sigui un luxe baixar de la muntanya a la platja.

Fins a 87 equips van pendre part, repartits en quatre categoríes (Èlit, Aventura, Open i familiar), sent les més nombroses les d’Êlit i Aventura.
Aquest Raid forma part del circuit de la Copa Catalana de Raids, i puntuable per la lliga corresponent.

Diumenge al matí a les 8,30 hores es donava la sortida a les categoríes d’Êlit i d’aventura, amb nou i set hores de Raid per endavant respectivament, i amb possibilitats de fer BTT, Rogaine, cursa lineal, tir amb arc, escalada, ràpel i caiac .
Buffff!!!

Dues hores més tard es donava la sortida a les categoríes Open i Familiar, amb cinc hores i tres hores de Raid per endavant respectivament, i amb les mateixes possibilitats però sense escalada , ràpel ni càiac pels Open i a més a més sense Rogaine per el Familiars.

Un Raid molt exigent per totes i cadascuna de les categoríes, amb molts corriols i trialeres per la Btt-O i on l’estratègia de quines fites o activitats descartar van ser molt determinants. Això sí, com sempre passa en aquesta modalitat , el temps passa volant !!!

Fins a quatre membres de la Secció d’Orientació de l’UEVic i van pendre part, formant dos equips molt competitius en les seves categoríes i amb uns resultats espectaculars:

CATEGORIA AVENTURA

2ons. ELS BARRUFETS PEREGRINS: LAURA RAMI I EDUARD GIRABENT.

CATEGORIA OPEN

1ers.- PICAFITES: CLARA PAÑELLA I JORDI ARMENGOL.

Mooolt bona feina!!!!