Crònica del CEEO 2016

IMG-20160509-WA0000[1]

 

 

 

Granada enamora!!! Aquesta bonica ciutat coronada per la magnífica Alhambra, ha acollit desde el 5 i fins el 8 de maig el Campionat Espanyol Escolar d’orientació.
Uns dies increïbles i molt interesants per els nostres orientadors més joves.
Durant aquests dies s’han disputat un total de quatre proves amb una forta competència ( el nivell és molt alt!!!).

Sempre és interesant fer un viatge com aquest amb els amics, però si a més a més tens tot un ventallat de curses de molt nivell….. llavors es transforma en un viatge iniciàtic increïble.

Durant els dies de competició es va tenir l’oportunitat de fer una cursa de mitja i una de llarga distància als voltants de la localitat d’ El Sotillo en el terme municipal d’Iznalloz, una cursa de relleus mitxtes en el parc de la Dehesa de Sta. Fe i un esprint molt interesant i bonic al voltant del Monastir de La Cartuja (en ple centre de Granada) i als peus de la mítica Alhambra…… qui podía demanar més?

La petita expedició catalana estava integrada per sis dels nostres joves orientadors i i, com sempre, van tornar amb unes quantes medalles.

En el ranking per comunitats autònomes 3a posició per la selecció catalana cadet masculina formada per en Pau Coll, en Martí Nogué, l’Aniol Bisquert i en Pol Canosa (COC). Mentre que la selecció catalana infantil masculina formada per l’Andreu Grau, en Jordi Moragas, en Roger Virgili (Go-Xtrem) i l’Èric Loré (COC) acaben 4ts.
El millor resultat individual ha sigut per l’Aniol Bisquert amb una 4a posició a la cursa de mitja distància.

Tota una experiència!!!!