Crònica del Campionat de Catalunya de Relleus 2016

P1040106 P1040108 fita a la guixa 2016

Festa , disbauxa, disfresses i orientació van tenir una memorable cita a cegues aquest passat diumenge en els boscos exquisits de Capolat (Berguedà).
No per casualitat, aquesta és la cursa més esperada del calendari anual de totes les competicions i curses de Copa Catalana.
La bona sintonía entre tots els clubs i entre tots els orientadors/es de Catalunya , tenen el seu clímax en la cursa anual de relleus per Clubs. Una oportunitat única per (malgrat la rivalitat), rebaixar tensions , inventar-se una disfressa, treballar en equip i, naturalment, disfrutar com folls d’aquest increïble esport . L’orientació és amistat, aventura, esport, natura i , sobretot, divertimento màxim!!!

Els amics del Farra- O, s’hi van lluïr de valent amb uns mapes, uns terrenys i uns traçats molt divertitsi força ràpids (malgrat la duresa del terreny), i que van permetre que tot el personal disfrutés com mai.

El dia no acompanyava gaire (metereològicament parlant), però va aguantar molt bé i, malgrat l’alta humitat, la calor en cap moment va ser excessiva.

En el centre de competició la imaginació va regnar per un dia, i tots els Clubs van lluïr les seves disfresses abans, durant i després de les curses.

Tot el personal de la secció d’orientació de la UE Vic van triar el MAR com a excusa per deixar-se anar i, com per art de màgia, en un remot indret del Berguedà , a més de 1100 metres de altitut i a més de 70 km del mar en línea recta, van aconseguir que tothom acabés preguntant on era la platja…. doncs les tovalloles, parasols, socorristes ,”surferos”, peixets, pops, taurons , submarinistes i amants de l’esnorkel…. feien sospitar que molt lluny no podía estar….. (Aquests orientadors sense un mapa….. no són res…)

Al final tothom feliç i content d’una jornada moguda i relaxada alhora i , com sempre, els del Vic van aconseguir alguns podis i algunes fins i tot…. Campiones de Catalunya de Relleus !!!:

CAMPIONES DE CATALUNYA

· Melibea Quintana i Adela Illamola (D Veteranes)

SUBCAMPIONS DE CATALUNYA

· Virgínia Güell i Alba Serrat (D Veteranes)
· Eduard Solé, Jordi Sales i David Rodríguez (H Senior)
· Miquel Marimon, Ivan Catllà i Vicenç Clarena (H Veterans)

TERCERS CLASSIFICATS

· Andreu Grau i Marc Serra (H Cadets)
· Aniol Bisquert i Martí Nogué (H Júniors)
· Bernat Selva i Oleguer Comerma (HD Infantils)

Per altra banda, altres equips han quedat molt a prop de pujar al podi:
4es. – Cristina Bertran, Laura Rami i Anna Aguilar (D Senior)
4ts. – Pau Coll i Nil Armengol (H Cadets)
4es. – Lídia Grau i Arlet Sales (HD Infantils)
4ts. – Juli Serrat, Xavier Roura i Jordi Bruguera (H Veterans)
5ns. – Jordi Arumí, Eduard Masoliver i Jan Esquerra (H Veterans)

També destacar que, com no podia ser d’una altra manera…. la Secció d’orientació de la UE Vic ….Guanyadors del tradicional concurs de disfresses dels relleus a la platja de Capolat (el Berguedà)!!!

Nota.- Dissabte és va celebrar a La Guixa , la tradicional cursa popular organitzada per la Secció d’orientació de la UEVic.
Més d’una cinquantena d’orientadors i orientadores es van aplegar per escalfar una mica de cara als relleus de l’endemà.
Les curses populars són l’ànima i el bressol del món de l’orientació. D’aqui surten els apassionats d’aquests esport. A l’orientació com el rascar…. tot és començar!!!