Crònica Cursa Sant Bartomeu del Grau

20160306_133712[1] 20160306_134554[1]

 

 

 

Quin fred!!! Aquesta era la frase més repetida aquest passat diumenge a Sant Bartomeu del Grau. Un petit llogarret osonenc a més de 900 metres d’altitud, i on es va cel.lebrar la segona cursa de la temporada corresponent a la lliga Nord i organitzada brillantment per la Secció d’Orientació de la UE Vic.

Gairebè 150 intrèpits/es orientadors/es van participar en un o altre dels quatre circuits que hi havia preparats pel mestre Jordi Sales.
El mapa havia estat ampliat per a l’ ocasió, i era a escala 1/10000 per als circuits C1 i C2, amb 26 i 19 fites respectivament ( també en el circuit C1 hi havia un mapa sense camins, per als més experimentats).Per al jovent hi havia un circuit C3 (per a nens) i fins i tot un C4 per a infants acompanyats pel pare o la mare.
N’hi havia per a tots els gustos i colors!!!

Realment els circuits tècnics i ràpits van fer passar el fred a la concurrència, i tothom arribava satisfet i amb ganes de refrigerar-se i picar una mica en el avituallament de l’arribada.

Un diumenge genial, on s’hi respirava un ambient molt distès i familiar. A més a més, tothom va disfrutar d’allò més visitant la Fira de natura i muntanya que engalenava amb multitud de paradetes els carrers del poble.

Fins a 33 orientadors/es de l’UE Vic van participar en un o altre circuit, i aqui teniu alguns dels resultats més destacables:

Circuit C4
5è. JAN ORDEIG

Circuit C3
2n. JORDI SERRA
3r. ALBERT SERRA
4t. BERNAT SELVA

Circuit C2 D
6a.GEMMA MARTORELL
7a. BLANCA FOIX

Circuit C2 H
1r. JAN DE LA RECTORIA
2n. ANIOL BISQUERT

Circuit C1 D
3a. MELIBEA QUINTANA

Circuit C1 H
2n. MIQUEL MARIMÓN
6è. JORDI ORDEIG

Agraïr, per últim, la bona predisposició i col.laboració de l’Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau en tot moment. I agraïr també la tasca feta per els membres de la Secció d’Orientació i molt especialment a en Jordi Sales, autèntica “alma matter” de la cursa.