Crònica Campionat Escolar

Fantàstica jornada d’orientació i germanor la d’aquest passat diumenge al Canal Olímpic de Castelldefels.
Més de 175 orientadors (entre les curses escolars i la popular per ganàpies), es varen reunir al voltant de les plàcides aigues del canal olímpic per mirar de trobar el munt de fites que hi havien escampades al voltant d’aquest.
Si van disputar dues curses (mitja distància i esprint), i al final la suma dels millors temps de totes dues donaven guanyador absolut/a de cada categoria.
Entre els nostres corredors ( 14 de més o menys menuts i un parell dels nostres millors ganàpies) va haver-hi de tot, diversió màxima i molta disciplina a l’hora de l’escalfament (potser perquè molt a prop hi havia en Sales…), i fins i tot uns quants podis.

La cosa es va repartir més o menys de la següent manera:
Pre-Benjamí femení.- 2a Arlet Sales Turró, Benjamí femení.- 1a Lidia Grau Olivé, Benjami Masculí 1r. Pau Puigcercós i 2on Pol Nogué Ullastre.- Infantil Masculí.- 2n Aleix Aldomà Garcia, 3r. Jordi Moragas Forcada i 5è. Andreu Grau Olivé (En Jordi Dot va fer 3r a l’esprint), Cadet Masculí.- 2n Pau Coll (a 37 segons del 1r i havent guanyat la cursa de Mitja distància), 4t. Aniol Bisquert Parés (2n a l’esprint) , 6è Martí Nogué Ullastre, i 8è Guillem Parcerisas.

No cal dir que la birgueria que van aconseguir els nostres joves corredors de la categoria Cadet, va ser inigualable per tots els altres corredors i podria constar com a récord Guiness: VAN ACONSEGUIR TOTES LES POSICIONS PARELL DE LA SEVA CATEGORIA (2, 4, 6 i 8 !!!). Semblava que teníen por d’estar un al costat de l’altre en la clasificació final….. Trigarem molt en tornar-ho a veure!!! (Això si, el meu consell és que el proper dia aconsegueixin TOTES LES POSICIONS SENARS (1,3,5 I 7 … millor, no?)

En fi, només felicitar a tots/es els orientadors/ores i que continuïn disfrutant tant i tant d’aquest magnífic esport.

 

podi pau coll podi escolar Aldoma i moragas escolar d'orientacio castelldefels escalfament escolar castelldefels