Sopar sol·lidari de la secció d’orientació de la UE Vic

 

La vida és bonica però complicada!!! Aquestes paraules eren part de la lletra d’una antiga cançò dels Pets, un grup entranyable que va esclatar entre la eufòria del que, vint anys enrera ,s’anomenava “El Rock Català”.

I és increible com en un dijous normal,,,, post ressaca de St. Joan, hi pots trobar el que diu la cançò : un moment màgic, bonic i de molt bon rotllo en un raconet de Vic, assaborint el llarg capvespre a la taula amb un grup magnífic de companys
I tot, per donar un minúscul cop de mà a aquelles persones que a milers de kilòmetres d’aquí, entre les més altes muntanyes del món, en un dels racons més bonics del planeta estan passant moments molt complicats, difícils i inimaginables per a nosaltres.

Qualsevol ajuda és bona, per petita que sigui. A vegades penso que en aquesta societat ens ho hem de fer mirar, passen desgràcies increïbles , cada dia, i sembla que no vinguin amb nosaltres, sembla que siguin pel.lícules i no la crua realitat.

I sovin veiem com la gent del carrer, que ja prou problemes tenen per arribar a final de mes, per pagar l’ escola del nen/a, el lloguer, etc, són els que en la mesura de les seves possibilitats donen sempre o sovint un cop de mà. Que passaria si aquests tant per cent de super-fortunes que encara en aquests anys de crisi s’han incrementat, aportessin proporcionalment el que nosaltres donem?

Tothom sap la resposta.

Però aquest meravellós capvespre a Vic , envoltats d’amics i companys, enmirallats en l’herba que teníem als nostres peus i mirant de reüll a l’horitzò la bonica sil.lueta del nostre estimat Puigmal, vem tenir un record per aquesta gent incombustible que són el poble Nepalí i que ara els hi ha tocat viure moments molt difícils.

Els diners recollits en el sopar serviràn per ajudar a gent que viu en pobles allunyats de la capital Kathmandú, on acostumen a quedar-se tots els recursos de manera legal…. o no.
A través de la organització PA NEPAL, aquests recursos seràn redistribuits per les valls castigades per el terratrèmol.

Durant aquestes setmanes s’han estat fent diferents activitats per tal de recollir prou material, a part de diners …. mercat del trasto a Manlleu….. inflables a la plaça de Vic…. sopar sol.lidari….. etc. Podeu trobar més informació a https://www.omprakash.org/volunteer-abroad-asia/volunteer-in-nepal/PA-Nepal