Minicrònica “Campeonato de España Escolar de Orientación”

 
Aquest passat cap de setmana quatre dels nostres joves orientadors van participar en el “Campeonato de España Escolar de Orientación”, on van poder correr amb la samarreta de Catalunya i disfrutar de tres dies i cinc curses d’orientació al centre de la península.

Tota una experiència única per en Martí, en Pau, l’Andreu i l’Aleix que d’aquesta manera demostren el pas ferm que té la pedrera de la Secció d’Orientació de la UE Vic. I es que l’aventura no era pas fàcil, doncs corrien fora de casa i s’havien d’enfrontar a cinc curses en tres dies…. buffff!!!! I a més a més a les altes temperatures d’Albacete i rodalies.
 
Hi havia per triar i remenar… Llarga distància… mitja distància… relleus…. relleus mixtes… esprint…. de tot!! Encara que puntuables per la classificació final només hi havien la llarga, mitja i esprint.
 
Al final , a més a més de passar-ho d’allò més bé. en Martí Nogué va poder assaborir el podi en la cursa de relleus mixtes formant equip amb altres diamants en brut catalans: L’Anna Illa (que va estar entre les primeres en totes les curses quedant al final segona de la seva categoría), la Joana Martí i l’Arnau Loro.
 
Al final Catalunya (com si s’haguessin posat d’acord) va quedar cinquena en les dos categoríes (“Cadete” i “Infantil”) on hi participava.
 
Moltes felicitats a tots !!!
 

escolar albacete aleix aldomà escolar albacete andreu grau escolar albacete mapa