Mini cròniques d’un cap de setmana intens

FB_IMG_1459873815958[1] FB_IMG_1459873560705[1]

 

 

 

Aquest passat cap de setmana vam tenir a molts orientadors/es escampants en diverses curses de la nostre geografía i de part de l’estranger…. en la diversitat està el gust i la bellesa… i ell i elles ho saben perfectament!!!

FRANÇA. BOIS DE SAUVAGNON. PAU.

Dos dies d’orientació en el pirineu occidental. Dissabte una cursa de mitja distància en l’entorn màgic del “Bois du Sauvagnon”, genial per encetar el cap de setmana amb una cursa tècnica i dura. Molt bon resultat per la nostre orientadora Adela Illamola, que va aconseguir la segona posició en la categoría de D35.

Diumenge canvi d’escenari i a tota màquina pels carrers de la bonica ciutat de Pau. Prova molt ràpida corresponent al Campionat d’Aquitania d’esprint i on l’Adela Illamola acaba com a 1era. dona absoluta del Campionat.

Ambdues proves són puntuables per la lliga O’Pyrene.

 

CATALUNYA. ROGAINE BARCELONA. SERRA DE COLLSEROLA,

Dissabte es va disputar als voltants del poble del Papiol, una nova Rogaine organitzada per la gent de La Nova Fita, pel sector occidental de la Serra de Collserola. Una manera excel.lent per conèixer els camins i corriols d’una serra que sitiada per ciment i grans ciutats, mai deixa de sorprendre’ns.
La única representant de la nostre secció d’orientació, la Blanca Foix ,va obtenir un resultat excel.lent fent parella amb l’Aida Urgell (equip MINDUNDIS) i quedant en 2n lloc de la seva categoría i 19 de la general, amb 150 punts, en una rogaine de 6 hores i gairebé 50 equips!!!

 

CATALUNYA. CURSA POPULAR SANT GREGORI. GIRONA.

Diumenge per aquells que no volién (o podíen) anar llluny i per els que 6 hores buscant fites és un excès o , simplement, volíen gaudir una cursa relaxada i amb poc desnivell…. teníen una cita a Girona…. i , ni més ni menys que 27 membres de la secció d’Orientació de la UE Vic s’hi van desplaçar.
Una cursa excel.lentment organitzada pels Aligots., que ja es deixava notar que s’estàn preparant per els dos dies de Copa Catalana i Campionat de Catalunya de Requesens a finals de mes.
Hi havia fins a quatre circuits per tots els gustos, edats, forma física i tècnica, i aquesta cursa foma part del circuit Gir-O i de la Lliga Nord.
Una cursa rapidíssima: com una mena d’esprint llarg per zones de bosc i conrreus i amb una pincellada de zona urbana.
Aqui la pedrera del Vic s’hi va deixar notar de valent i van aconseguir colapsar els podis dels circuits C2 i C3:

C2

1r. Aniol Bisquert
2n. Martí Nogué
3r. Pau Coll

C3

1r. Joan Nogué
2n. Pol Nogué
3r. Bernat Selva

 

ANGLATERRA. YORKSHIRE. (NORD D’ANGLATERRA).

Està molt clar que els orientadors/es de la secció són més rodamons que orientadors.
La passada setmana en Carles Salvador va participar al “Jan Kjellström International Festival of Orienteering 2016”, aconseguint el 3r lloc en M35-S a la cursa de mitja distància disputada a Wass Forest i amb la 3era posició a la suma dels temps de les curses de mitja i llarga distància, aquesta última disputada a Kilnsey. A més a més també va disfrutar moltíssim d’un esprint tipicament anglès per la ciutat de Leeds.

Properament….. Le Caylar (França), La pobla de Lillet (Catalunya), Aguiar da Beira (Portugal), Requesens (Catalunya)……