Crònica del Trofeo Martin Kronlund

P1090280

La costa ha quedat enrera!!!!

Després de celebrar les primeres curses de Lliga Espanyola a tocar del Mediterrani…. aquest cop el decorat canviava totalment…. i es viatjava cap al centre de la pell de brau, a mig camí entre la serralada de Gredos i la de Guadarrama, concretament a Sant Martin de Valdeiglesia (Madrid).
Uns terrenys sembrats de pedres i rocs, i llaurats per un exèrcit de vaguades,turons i carenes… no s’hi valía badar!!!

Dissabte es disputava la cursa de llarga distància, en el mapa de Canto Redondo a escala 1/15000 i en un terreny duríssim i tècnic, i amb una vegetació ratllada que , en general, dificultaven i força la velocitat en cursa. Això feia que algunes de les millors eleccions d’itinerari fossin per camins i … cames ajudeu-me!!!
Es sumava distància , però es guanyava en velocitat. Bufff!!!

A la tarda de dissabte el tradicional esprint. Aquest cop a la població de Sant Martin de Valdeiglesia. Un esprint clàssic i sense cap història: Ràpit i curt.
Acabant, això sí, als bonics jardins del Castell.

Diumenge al matí era el torn de la cursa de mitja distància també en el mapa de Canto Redondo (II), aprofitant la part Nord-oest del mapa i a una escala molt més humana per llegir roques i microrrelleu de 1/10000.
Una cursa divertidíssima, molt tècnica i amb moltes fites bastant juntes, la qual cosa no permetia perdre contacte amb el mapa en cap moment…. concentració màxima!!!

Cal dir que tant dissabte com diumenge la forta calor va endurir encara més els recorreguts.

Fins a nou orientadors/es de la secció d’Orientació de l’UE Vic s’hi van atansar fins a terres castellanes, aconseguint una gratificant experiència en aquests terrenys tant tècnics. Aquests són alguns del millors resultats:

Mitja distància

4a. Adela Illamola (F35-A)
4t. Andreu Grau (M-14)

XXVII Trofeo Martin Kronlund (Llarga + Mitja)

5a. Adela Illamola (F35-A)

Però la festa continúa, aquest proper cap de setmana al Berguedà Campionat de Catalunya d’Ultra Llarga distància, cursa de mitja distància , microesprint….. i el següent Lliga espanyola a Àvila amb…..moltes més pedres!!!