Crònica del Màlaga – O City Race

img-20160905-wa00061 img-20160905-wa00041 img-20160905-wa00031

Dos mesos després…. torna la lliga Espanyola d’Orientació a peu. Aquest cop és la bonica ciutat de Màlaga la que acull tres proves tant diferents com interessants…..malgrat que la calor sofocant va ser la protagonista, i un dels elements a tenir molt en compte pels corredors/es!!!

Dissabte matí … cursa de mitja distància al bosc de l’Arroyo Toquero (als afores de Màlaga). Una zona ensisadora de boscos de pí blanc, amb relleus marcats i amb molt bona penetrabilitat, el que feia que la cursa fos ràpida però molt física i dura.

Dissabte tarda cursa esprint per la zona del Port i la platja de la Malagueta. Com qualsevol esprint molt ràpid i elèctric. La calor abusiva….. i tothom mirant d’acabar la prova a tota màquina per poder disfrutar d’un merescudísim bany a la platja…. a l’hora perfecte…. quant el sol començava a perdre intensitat (però la temperatura seguía igual d’alta!!!).

Diumenge al matí llarga distància per la zona del turó del castell de Gibralfaro i pels carrer del centre de la ciutat. (Aquesta prova puntuava tant per la lliga espanyola com per la Euro City Race).
Molt divertida, com un esprint llarg, i que permetía gaudir de tota la intensitat de la ciutat de Màlag, amb unes vistes al mar inobllidables…

Aquest cop tant sol tres integrants de la secció d’orientació de la UE Vic, s’hi van apropar fins aquestes terres i aquests van ser els resultats més interesants:

Mitja distància:

M21-A 1r. FEDO.- XEVI ARUMÍ.

F35 5a. VIRGINIA GÜELL

M40 7è. FEDO.- JORDI ARUMÍ

Llarga distància:

M-E 2n. FEDO .- XEVI ARUMÍ

W-vet 9a. FEDO. VIRGINIA GÜELL

Molt bé noies/a!!!! Vinga que això només ha fet que re-començar!!!

Tornen les curses…. i tornen les cròniques!!!