Crònica del 1er. Trofeo de Àvila de orientación. O-Pie (Navalmoral de la Sierra-Gredos)

Després d’unes merescudíssimes vancances, tornen, de mica en mica, les competicions d’Orientació, tant les de l’Estat veï com les nostres.

Les primeres en reaparèixer són les espanyoles, amb el “1er. Trofeo de Avila de orientación O- PIE, disputades a la bonica localitat de Navalmoral de la Sierra (de la Sierra de Gredos). Tot un luxe, doncs s’estrenava mapa de la zona i molt ben aprofitat (ho dic perquè va ser el mateix per les dues curses, malgrat que amb escales diferents).

Mentre a la cursa de llarga distància l’escala va ser de 1/10000 (prova disputada el dissabte), per la mitja distància l’scala va ser de 1/7500.

Un mapa molt dur i exigent, sobretot perquè s’havia de triar molt bé els elements, doncs no tots eren reflectits a la topografia. Calia distingir molt bé els que hi sortien dibuixats i els que no, això li donava un xic més de valor a la concentració en cursa…. imprescindible!!

En general tant la cursa de dissabte com la de diumenge van ser força ràpides, malgrat que hi havien algunes zones un xic lentes per el relleu i la vegetació.
Un parell de curses moooolt interessants i que potser pel terreny dur i tècnic van caure massa aprop de les vacances….

Una petita però invencible colla de la Secció d’orientació de la UE Vic van anar-hi i, com sempre van deixar empremta en terres castellanes, aquí teniu alguns dels resultats més interessants (tots a www.fedo.org/web/competicion/o-pie/resultados):

D35- A. Llarga distància.- 2ona. Adela Illamola
5ena Virginia Güell

D- Èlit. Llarga distància.- 5ena. Berta Meseguer

D-Èlit.- Mitja distància.- 4arta. Berta Meseguer.

H-21A Mitja distància.- 3er.- Oriol Andreu

H-40.- Mitja distància.- 3er. Juli Serrat

I en el global de les dues curses, i correnponent al “Trofeo de Àvila de Orientación”:

D-35A.- 2ona ADELA ILLAMOLA.

5ena. VIRGINIA GÜELL

D-Èlit.- 5ena. BERTA MESEGUER

No està gens malament!!!! (No se que tenen aquestes noies, però on van triomfen !!!)

Les properes curses de la lliga espanyola seràn el proper 3 i 4 d’octubre a Toledo (Navalcan).

Però molt més a prop tenim les curses dels dos dies a la Cerdanya (Font Romeu), aquest cap de setmana on hi anirà una bona colla de la secció!!! No us ho podeu perdre…. cursa de mitja distància… rovellons….. relleus….. ceps…. pirineu en estat pur!!!