Crònica de “The Wild Boar Rogaining”

20170121_102344

Any nou vida nova!!! Com cada any , inaugurem la temporada oficial amb el Rogaine hivernal dels amics de “The Wild Boar Rogaining”, i , per segon any consecutiu amb inici i final a Sant Joan de Mediona (Alt Penedès).
Res no espanta en aquests intrèpids aventurers que sota el vent, el fred o la pluja estàn disposats a passar-ho d’allò mes bé en aquests terres altes Penedenques.
Com sempre , una cursa oficial de 6 hores puntuable per la Copa Catalana de Rogaine i per la lliga Iberrogaine, i una altre de popular de 3 hores.

Uns terrenys magnífics per perdre’s entre muntanyes i boscos intentant trobar les fites amagades.
Les dues curses amb un mapa a escala 1/20000 i on la penetrabilitat en els boscos no està dibuixada, donant així una mica més d’emoció a l’hora de trovar les balises.

La meteo va ser força benigna per els orientadors i orientadores, doncs el fred va ser molt moderat, el vent no gaire insistent i la pluja inexistent. Mooolt d’agraïr!!!
Una rogaine molt ràpida i on calía estar molt concentrat per no caure en el parany dels verds impenetrables …. però això forma part del joc!!

Una jornada molt divertida i interesant trescant per aquestes muntanyes i boscos del Penedès, i amb un fi de festa magnífic, doncs després de la cursa ens esperava un cap i pota extraordinari!!!

Un total de set orientadors/es del Vic s’hi van atrevir i, com sempre, amb uns resultats extraordinàris, els més destacats són:

Rogaine 6 h :

Mixtes Veterans: 4arts ,- Clara Pañella i Jordi Armengol (PICAFITES)

Homes Veterans: 6ens.- Ricard Reixach i Joan Peral (FART GUAI).

Rogaine popular 3 h:

5ens.- Melibea Quintana i Carles Salvador (UE VIC MAR)

 

I això no ha fet més que començar…. la setmana que ve Copa Catalana a Peu a Vilallonga…. l’altre lliga espanyola a Santa Pola (Alacant)…..