Crònica de la Rogaine del Catllaràs

20170311_094900 20170311_141751 IMG-20170311-WA0038

El berguedà és un petit paradís per la orientació…. tant per fer curses lineals de mitja , llarga o ultra llarga distància, per fer esprints urbans o de bosc, microesprints en parcs , deveses o piscines… i, sobretot, per fer rogaines!!!!
Disfrutar es queda curt amb el que es va viure aquests dissabte al voltant de Sant Julià de Cerdanyola. Això sí…. una cursa tècnica, mooolt física i extremadament dura…. molts kilòmetres i molts metres de desnivell positius van sortir a tots els corredors/es … increïble!!!
L’única nota negativa… la increïble plaga d’oruga processionària que pateixen els boscos berguedans…. que trist!!!

El mapa a escala 1/15000 amb molt detall de penetrabilitat i d’elements, molt més a prop d’un mapa d’orientació lineal que d’un de rogaine. Això va permetre que els joves traçadors aprofitessin per aumentar una mica la dificultat tècnica d’algunes fites, i realitzar traçats més atrevits del que podríen ser en un mapa clàssic de rogaine. La diversió estava assegurada i la parròquia orientadora va disfrutar molt més del terreny i de la navegació.
Mooolt bona feina per part d’en Marc i d’en Joel!!!

Aquesta era la segona cursa de rogaine d’enguany puntuable per la Copa Catalana i és increïble quant durant sis hores s’està pujant i baixant muntanyes, atravessant boscos de pi i de faig, camps i prats, vaguades fosques i salvatges i carenes amb unes vistes impressionants del pirineu i del seu far….. el Pedraforca, i el temps passa volant, es fa curt, necessites més!!!
Però tot té el seu inici i el seu final, i el més interesant en aquestes curses especials és el tercer temps comentant la jugada amb els companys i els amics i cel.lebrant-ho amb un àpat ben merescut de comiat i, aquest cop, amb uns espaguettis al punt magnífics!!!

Tant sols tres Vic’s van participar en aquesta festa, però amb tot i això van sucar podi i bons resultats!!!

MIXTES VETERANS

2ons. PICAFITES.- Clara Pañela i Jordi Armengol
(3ers. absoluts mixtes)

HOMES OPEN

7ens. BITTER FUBY.- Nil Armengol i Dani Castellà (C.O.B /Farra)

La propera cita de Copa Catalana de Rogaine serà el 20 de maig a la Seu d’Urgell , amb la fantàstica Escanyabocs.