Crònica de la II Rogaine de Port del Comte

Per acabar la marató de Rogaines de la Copa Catalana d’aquest mes de maig( tres Rogaines en tres setmanes consecutives!!), res millor que anar a l’alta muntanya de les dolces serres de Port del Comte….. un paisatge espectacular i totalment diferent al de les dues últimes setmanes . Dels boscos espesos del Catllaràs i de la Seu d’Urgell…. als prats alpins de les altes cotes de Tuixèn i Sant Llorenç de Morunys…. tot un luxe!!!

Una metereologia excel.lent va acompanyar als corredors/es durant tota la jornada de dissabte i això va fer que tothom sués la samarreta fins el final.
Port del Comte és un terreny molt exigent i on és fàcil deixar-se portar pel relleu suau i amable…. però res de tot això…. darrera aquesta màscara s’amaga un terreny dur i aspre, on cal reservar forces pel final. Es tractava , doncs, d’una prova més física que no pas tècnica i on els corredors/es diesel tenien molt a guanyar.

El mapa era a escala 1/20000 (per la cursa de 6h) i 1/15000 (per la cursa de 3h) amb equidistància de 10 m entre corbes de nivell. A priori semblava que el terreny de joc no era gaire extens….. error!!! Tant les distàncies com els desnivells al final eren més del que semblaven.

Un total de 10 orientadors/es de la UE Vic van pendre part en una o altre cursa ( de 6h i de 3h), amb uns resultats excel.lents:

 

Rogaine de 6 h:

Homes Open:

8ns. ZIP-ZAP .- Xavier Roura/ Noel Limoso

Dones Veteranes:

3es. MINDUNDIS.- Blanca Foix/ Blanca Ripoll

 

Rogaine 3 h.

En aquesta modalitat va guanyar amb molta claretat en Miquel Marimón, però a l’anar sol no va comptar per la classificació final…. cap problema, moralment va ser el número 1!!!

Això si, no passa res perque dos dels nostres equips més joves van completar un podi molt disputat: (Pensem que a la cursa de 3 h no hi ha categoríes, el que vol dir que la classificació és general i competeixen joves contra senior, veterans, etc)

2ns, ESTEM PERDUTS.- Nil Armengol / Martí Nogué

3rs. JOVES UE VIC.- Aniol Bisquert / Aleix Aldomà.

(Aqui hi ha mooooolt futur!!!!)

 

Cal destacar també com a guanyadors al fair-play l’equip UE VIKINGS , compost per la Melibea Quintana i en Carles Salvador que , malauradament, van tenir que auxiliar al nostre amic Jaume Alarcón, que va patir un accident i va tenir que ser evacuat amb helicòpter. Per sort es recupera satisfactóriament.

I bé després de tres setmanes seguides de Rogaines puntuables per la Copa Catalana…. (i quan feia dos mesos desde la última prova)….. a esperar QUATRE MESOS I MIG fins la propera, que serà el “proper” 10 d’octubre al Maresme.

Realment un calendari per fer-s’ho mirar!!!!