Crònica de la II cursa d’orientació de Can Vilallonga

20170129_132701

Any nou … noves curses!!!!
De mica en mica es va estrenant la nova temporada d’Orientació….primer Rogaine… aquest cap de setmana Copa Catalana…. la setmana que ve Lliga Espanyola….

Aquest passat diumenge encetàvem la temporada d’orientació a peu a Les Gavarres, al voltant de Can Vilallonga . Un indret ideal per practicar l’orientació, molt sorprenent i divertit.

La cursa molt ràpida, tècnica i entretinguda, on era més important l’anticipació i rapidesa mental , que altres aspectes més clàssics. Pràcticament resultava un esprint llarg…. o molt llarg depenent de la categoría.

El mapa a escala 1/7500 mooolt ben aprofitat per la traçadora (realment va saber exprimir l’esència del terreny) tant …. que fins i tot en la categoría èlit hi havía un canvi de mapa per tal de poder disfrutar de 33 fites sense que es tornès il·legible.

El dia va acompanyar i molt als orientadors/es , amb una temperatura i un sol impressionant molt lluny dels passats dies freds i de pluja i neu…. el temps és ben boig!!!

Una multitud d’orientadors/es del Vic (fins a 46) van poder gaudir de la festa inicial de la Copa Catalana, aconseguint uns resultats esplèndits, aquests són alguns del més interesants:

Victòries de la Míriam Grau (D10), en Bernat Selva (H12), l’Andreu Grau (H16) i en Lluc Arumí (C-Taronja)

La resta de resultats a destacar són:

2a. Adela Illamola (D35)
2n. Miquel Marimon (H35)
2n. Pau Arumí (C-Taronja)
3r. Pol Nogué (H12)
3r. Martí Nogué (H18)
3a. Virgínia Güell (D35)
4a. Clara Pañella (D45)
4t. Vicenç Clarena (H35)
4t. Jordi Arumí (H40)
5a. Cristina Bertran (D21E)
5è. Oriol Andreu (H21A)

A la foto, els guanyadors de totes les categories de la II Cursa d’Orientació Can Vilallonga.
I la setmana que ve més !!! Això no ha fet més que començar!!!