Crònica Cursa Escolar i Popular de Bagà

Aquest passat diumenge va tenir lloc a la medieval Vila de Bagà la quarta i última cursa de la Lliga Berguedà-O i segona Cursa Escolar (tot en una , eh?).

La participació dels orientadors/es de la secció d’Orientació de l’UE Vic va ser nombrosa, doncs un total de 23 corredors van desafiar la climatología i van gaudir d’un molt bon mapa i d’una zona ideal per l’ orientació.

El mapa era a escala 1/10000 per els circuits llargs i de 1/5000 per les curses escolars. Molt interessants i durs tots els circuits, on es podíen posar en pràctica moltes de les tècniques d’orientació i on (sobretot en el circuit llarg) el gran esforç físic ,obligava més que mai, a exprimir les posibilitats d’estalvi de desnivell i distància per tal de reduïr temps i esforç.

Un terreny de muntanya amb molta varietat de zones diferents , amb boscos penetrables …. amb moltes feixes, prats , camps , zones rústiques i amb uns espectaculars xaragalls que sens dubte eren la cirereta del pastís.

Molt bona feina la del Club organitzador (Club Esportiu Orientació Berguedà), amb un bon avituallament i……. dutxa d’aigua calenta!!!!!

Aquests són alguns del resultats més destacats dels nostres orientadors/es (tots els resultats a: http://www.documentscob.orientacio.org/resultats_baga_2015.html):

C1.- LLARG HOMES. 6,3 km / 20 fites:

3r. JORDI SALES
7è. DAVID RODRIGUEZ

C1.LLARG DONES. 6,3 km / 20 fites

4a. CRISTINA BERTRAN

C2.- CURT HOMES. 3,7km / 15 fites

2n. PAU COLL
4t. ANDREU GRAU
5è. ENRIC GRAU

C2.- CURT DONES. 3,7 km / 15 fites

5a. CLARA PAÑELLA
6a. GEMMA MARTORELL

C3.- INICIACIÓ 2,5 km / 13 fites

1r. JORDI MORAGAS
2n. ROGER SERRA

 

Doncs res més…. ara només esperant amb delit la propera cursa de la Lliga Nord-O, organitzada per la Secció d’Orientació de l’UE Vic a Vallclara el proper diumenge 24 de maig. US HI ESPEREM A TOTS/ES !!!!