Crònica 1a. Cursa d’Orientació de Vallclara

Aquest diumenge marcat per una de les periòdiques festes de la democràcia, es va celebrar la 1a. edició de la Cursa d’Orientació de Vallclara que va concentrar un centenar d’orientadors d’arreu de Catalunya. El terreny de la cursa era un privilegi, uns boscos d’avets i faigs al bell mig de les Guilleries, prop de Sant Hilari Sacalm.

Malauradament durant les últimes setmanes havien crescut ortigues i van aparèixer branques al sotabosc com a conseqüència que es desbrossés part del bosc. Això va provocar l’alentiment de la cursa i alguns inconvenients als orientadors a l’hora de córrer per aquests fantàstics boscos.

Aquesta prova corresponia a la 6a cursa puntuable de la Lliga Nord, el campionat on s’agrupen totes les curses d’orientació populars de la Unió Excursionista de Vic, el Club Orientació Berguedà i el club Aligots de Girona.

La 1a. Cursa d’Orientació de Vallclara estava dividida en 3 circuits, un de llarg (7 km), un de mitjà (5,5 km) i un de curt (4,2 km).

Pels representants de la Secció destacar la victòria de l’Aniol Bisquert al circuit C2 masculí.

Mentre que també van ocupar places de podi en Jordi Sales, 3r. del cicuit C1 masculí, i la Cristina Bertran, 2a. del circuit C2 femení.

Destacar també els resultats de l’Alba Serrat (4a. – C2 femení) i de l’Eduard Girabent, l’Ivan Catllà i en Miquel Marimon (5è, 6è i 8è respectivament – C1 masculí).

La propera prova de la Lliga Nord també serà a la comarca d’Osona, concretament a La Guixa, el dissabte 11 de juliol.

RESULTATS